Izrada web shopa

Glavne stavke naprednog web shopa:
Prodaja na svim uređajima

Online prodavnica koja je optimizovana kako za desktop računare, tako i za mobilne uređaje i tablete (uz responzivan dizajn), jednostavno ima znatnu prednost u odnosu na konkurenciju.

Do kupovine, brzo!

Sa našim finalnim proizvodom, imat ćete brzu web-trgovinu koja korisnicima omogućuje da od pregleda do naplate dođu za nekoliko sekundi!.

Prilagodljivi Modeli Poslovanja

Ova mogućnost omogućava kreiranje i vođenje dva različita poslovna modela – jedan za poslovne partnere (B2B) i drugi za individualne potrošače (B2C). Ova prilagodljivost omogućava prilagođavanje marketinških strategija, cijena i uvjeta za svaku ciljanu grupu, što omogućava firmama maksimalno iskorištenje oba tržišta.

Robusne mogućnosti proizvoda

Bez obzira prodajete li proizvod samo sa osnovnim karakteristikama ili sa mnogo atributa i posebno skrojenih opcija, naš e-commerce sistem to odrađuje s lakoćom.

Siguran checkout proces

Osigurava da postupak plaćanja bude jednostavan, brz i siguran za korisnike.

Održavanje

Uz nas, vaša web trgovina će uvijek ostati svježa, funkcionalna i optimizovana za najbolje performanse. Naša podrška omogućava vam da se fokusirate na svoje poslovanje dok mi brinemo o tehničkim aspektima vašeg web shopa.

Započnimo razgovor o vašem uspjehu na mreži!